ads

Friday, May 22, 2015

Arifhikmeti humb vetëdijen (FOTO)

Xhevdet Jashari Aktori i “O sa mire”, i njohur nga publiku si Arifhikmeti, ka pasur probleme sot gjatë xhirimeve të episodit të ri.
Arifikmeti nuk po ndihej mirë, dhe kështu humbi vetëdijen me ç’rast kolegët kanë intervenuar duke e dërguar atë menjëherë në spital, raporton Indeksonline.
Pas pak kohe aktori u gjend në QKUK prej nga Indeksonline ka siguruar edhe fotografitë e aktorit duke e marrë tretmanin e nevojshëm.
Në një bisedë të shkurtë me një nga anëtarët e serialit “O sa mirë” kemi mësuar që Xhevdet Jashari ose Arifhikmeti tani është në gjendje të mirë, edhe pse sot nuk është në gjendje të vazhdojë xhirimet.
arifikmeti2

xhevdejashari

Monday, March 9, 2015

O Sa Mire – Episodi i 50 – Ekskluzivisht

O Sa Mire – Episodi i 50 – Ekskluzivisht


2147385235-50 by seriale2014

Sunday, January 4, 2015

O SA MIRE EPISODI 42

O SA MIRE EPISODI 42


O sa Mire - Epizodi 42 by Seriaale